Бизнесът в Действие – Online

“Бизнесът в действие” е интерактивно събитие, организирано от AIESEC за 15-та поредна година! То цели да бъде мост между бизнеса и студентите. Тази година изданието на събитието ще се проведе онлайн за първи път – в 4 различни дни!

На 30.05 AIESEC – една от най-активните студентски организации с центрове за услуги към Студентския дом, са подготвили online лекции, които ще бъдат водени от лектори – професионалисти в избрани актуални сфери на развитие. Сред лекторите през 2020 г. ще бъде и директорът на Студентския дом – Христиан Даскалов, който ще говори по темата за социалното предприемачество. Той е докторант по въпросите на изследването на критичните фактори в управлението на заинтересованите при технологични проекти с отворен код.

На 29.05, 05.06 и 06.06. ще можете да се впуснете в решаването на реални казуси, които ще се проведат online с едни от най – успелите компании в страната. Казусите ще обхванат разнообразни области. Чрез тях ще получите нови знания, възможности за стартиране на кариера и нови запознанства.

👥 Не се колебайте, поканете свой приятел и заедно дайте начало на вашето успешно развитие! Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО 👉 https://bit.ly/BiP2020_online

📣 Следете събитието във Фейсбук за повече информация.

95525162_3412895442058761_8802894850245525504_n

———————————————————

💡Какво е AIESEC? – Това е международна младежка организация, ръководена изцяло от млади хора, стремяща се да постигне мир и оползотворяване на човешкия потенциал като развива лидерски качества в младежите чрез практически опити в предизвикателни среди. Заедно с партньорски организации, AIESEC развива мрежа от междукултурни обмени под формата на доброволчески и професионални стажове. Повече информация тук: aiesec.bg