Кариерно събитие – визия, цел и план

🔥 Знаеш, че можеш повече. Искаш повече. Писнало ти е да слушаш кой с кого се е скарал на работа. Писнало ти е да слушаш как най-добрият ти приятел става онлайн милионер, вече пета година. Време е да започнем да гледаме на целеполагането като на процес на развитие и да имаме цялостен подход към постигането на цели.

52582658_1046165058904905_6492409084464070656_o

🎯🎯🎯 Като участник в нашата работилницата, която ще се проведе на 20-и март от 19-00 ч. в Национален студентски дом, ще разбереш ЗАЩО Визия – Цел – План е ефективна система за постигане на цели и трите елемента не работят оптимално един без друг. Ще научиш също така защо традиционно целеполагане не работи и защо личностното развитие не е достатъчно само по себе си.

По време на работилницата:

👉 Разбираш къде е пропастта между теб и целите ти
👉 Разбираш как да поставяш цели, така че да ги постигаш
👉 Разбираш какво е “лична ефективност” и как можеш да станеш машина

ЗАПИШИ СЕ БЕЗПЛАТНО ТУК – https://goo.gl/587jEh

P1150381

На 20 март от 19:00 ч. в Национален студентски дом ще преживеем заедно:

👉 Основните принципи на Визията, Целеполагането и Планирането
👉 Интерактивни игри, чрез които откриваш доколко имаш яснота и доколко начинът, по който поставяш цели работи
👉 Вдъхновяващата история и практични съвети на нашия специален гост, който има повече от 15 години опит в предприемачеството
👉 Създаването на нови полезни контакти по интересен и забавен начин

🎯🎯🎯 След работилницата ще имаш конкретна идея и решение за едно определено действие, което да те доближи до ясна кариерна визия или до твоя специфичната кариерна цел. Ще си тръгнеш с нови ресурси и възможности да действаш и да реализираш кариерата, която обичаш.

P1150404

ВАЖНО: Събитието е със свободен вход, но със задължителна предварителна регистрация. ЗАПИШИ СЕ БЕЗПЛАТНО ТУК – https://goo.gl/587jEh


★Нашият специален гост – Олаф Хаукема★

„Аз съм човек на вътрешната мотивация – това е моят принцип на действие, който е в основата на всички създадени от мен компании, на ефективните маркетингови решения и на моите взаимоотношения с хората.“

Олаф Хаукема е холандец, роден в град Грьонинген и основател на 7 компании в Европа. От 5 години живее в София и развива българския клон на TriplePro – агенция, която специализира в маркетинг на съдържание и създаването на истинска стойност във взаимодействието между марка и потребители.

Олаф е предприемач по душа и обожава да решава „невъзможни“ загадки. Той с удоволствие участва в социални проекти със силен обществен принос. В периода 2010-2012 се отдава на кауза в помощ на младежи със социални проблеми в Холандия – дейност, за която получава признание от самия крал в национален ефир.

Личната история на Олаф е не по-малко впечатляваща от неговия професионален успех. Ела на 20 март от 19:00 в Студентския дом, за да научиш как от състояние на почти тотална глухота в детските си години, чрез ясна визия и постоянство, Олаф успява да превъзмогне множество лични предизвикателства и да се превърне във вдъхновение за много хора. Той ще сподели с нас и своя личен подход на планиране, които продължава да му носи изключителен успех и днес.


P1150375