Покана за интерактивна изложба

Интерактивна изложба на тема „Хореографите в цветовете на танц-терапията“ ще се проведе на 14.01.2019 г. от 18-30 ч. в Централното фоайе и Камерната зала на Национален студентски дом на пл. Народно събрание № 10.

Събитието се организира от докторант Илиана Петрова Саласар със съдействието на Института за изследване на изкуствата към БАН и Центъра за академично творчество към НСД.

Сред основните цели на Студентския дом за 2019 г. е двете пространства, където ще се състои интерактивната изложба, да се превърнат в притегателен център за организацията на широк кръг от инициативи в сферата на културата, образованието и науката, въпреки че все още са в процес на възстановяване.


47116348_901469793392874_7183709935048327168_n


За организатора:

Илиана Георгиева Петровa Саласар е дипломиран хореограф-директор (магистър) хореограф-педагог (бакалавър), работещ в сферата на изкуството и културата от 15 години, председател на Асоциация „Ал Арт Визии“ и танцова формация „Компас Шоу”. Като хореограф и изпълнител обикаля света с круизни кораби и фериботи, ентъртайнмент продукции, циркови турнета, арт-екологични фестивали и културни обмени, както и дейно участва в танцови и актъорски перформънси. Притежава допълнителни квалификации : Рейки лечител- ниво Мастър, детски аниматор, грамота от Съюза на Спортните инвалиди в България. В момента е редовен докторант към Институт за Изследване на Изкуствата, БАН.


 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.