Кариерен форум Scale up your career

Ако скоро завършваш университет и искаш да се срещнеш с подходящи работодатели… Ако търсиш работа след период на майчинство или почивка….. Ако скоро си се върнал от чужбина и търсиш възможности за реализация в България… Ако си амбициозен и търсиш нова кариерна реализация…… „Scale up your career“ е твоето събитие, което ще събере на едно място всичко, което ти е необходимо, за да направиш следващия голям скок в професионалното си развитие и то напълно БЕЗПЛАТНО!


Форумът ще се проведе на 6-ти ноември (вторник) от 09-00 до 16-30 ч. в Capital Fort на бул. Цариградско шосе 90 – https://career.rabota.bg/contacts/.Rabota.bg и Career Guide, с информационната подкрепа на Национален студентски дом, ти предлагат едно изключително събитие, което:

  • Ти помага да развиеш умения за кариерно планиране;
  • Ще те срещне с топ работодатели и техните отворени работни позиции;
  • Дава яснота за пазара на труда така че да можеш да направиш най-правилния избор спрямо амбициите си;
  • Те насочва как да изградиш успешно представяне пред работодатели.

В рамките на събитието сме подготвили:

  • програма от интерактивни лекции насочени към кариерно развитие и преориентиране;
  • работилници с бизнес казуси на известни компании, на които най-добрите от вас получават предложение за работа спрямо опита и знанията ви в дадената област;
  • изложение на компании от различни сектори и ще имаш възможността да създадеш ценни контакти и да откриеш твоята мечтана работа още сега!

FbEventCover1920x1005px_Clouds


За участниците в събитието ще бъдат осигурени и 15 бр. ваучери за индивидуални двучасови консултации с експерти от Националния център за информация и кариерно развитие към Студентския дом. Консултациите целят да развият ключови компетенции у търсещите професионално развитие, в т.ч. за създаване на собствен бранд онлайн – личностен и корпоративен, умения за разработване, финансиране и реализация на проекти по национални и международни програми и др.