Гледка от Национален студентски дом

Услуги предлагани в сградата на Национален студентски дом

Наред с услугите на различните публични центрове, студия и кабинети и постоянните занимания на Академичен хор "Ангел Манолов" , Академичен фолклорен ансамбъл и Театър-студио "Студентина" в сградата на Национален студентски дом се предоставят и пространства за почасово ползване на студенти и младежи, на детски и други състави, развиващи дейност в областта на образованието, науката и изкуството.

ЗАЛИ ЗА ИЗЛОЖБИ, КОНФЕРЕНЦИИ, СПЕКТАКЛИ И КОНЦЕРТИ

Галерия - Намира се на І етаж в сградата на Национален студентски дом, с площ 102 кв.м. с 70 бр. седящи места (подвижни столове) и роял. Предназначена за изложби, камерни концерти, конференции, семинари и премиери на книги.

ЗАЛИ ЗА РЕПЕТИЦИИ

Зала № 304 - Намира се на ІІІ етаж в сградата на Национален студентски дом, с площ 150 кв.м. и настилка ламиниран паркет с огледала и стенки. Предназначена за репетиции на танцови състави, балетни трупи, театър и др.

Зала № 310 - Намира се на ІІІ етаж в сградата на Национален студентски дом, с площ 92 кв.м. и настилка лакирано дървено дюшеме с огледала и стенки. Предназначена за репетиции на танцови състави, балетни трупи, театър и др. Залата е оборудвана с пиано.

Зала № 404 - Намира се на ІV етаж в сградата на Национален студентски дом, с настилка ламиниран паркет, огледала и стенки. Предназначена за репетиции на балетни трупи, групи по йога и др. Залата е оборудвана с пиано.

Зала № 402 - Намира се на ІV етаж в сградата на Национален студентски дом, с площ 94 кв.м. с настилка лакирано дървено дюшеме, огледала и стенки. Предназначена за репетиции на танцови състави, балетни трупи, театър и др. Залата е оборудвана с пиано.

Всички зали в сградата на Национален студентски дом се ползват според седмичен график (по часове).

 

 
 
© Национален студентски дом